Despre MartiDerm


MartiDerm, liderul spaniol în producția de dermatocosmetice

Istoria Laboratorul Martí Tor a început în 1952 datorită lui José Martí Tor. Laboratorul a fost creat ca o ramură a farmaciei cu același nume, și s-a specializat în prepararea produselor cosmetice dermatologice. Cea de a doua generație a familiei a creat brandul de dermatosmetice inovatoare MartiDerm și a început procesul de internaționalizare a brandului.

MartiDerm este acum o marcă cu recunoaștere în sectoarele medical și farmaceutic din întreaga lume și păstrează principiile fondatorului său, care includ: rigurozitatea în procesul de producție, inovarea continuă, accentul pe eficiența produselor, care conțin o concentrație mare de ingrediente active, precum și transparența. Produsele MartiDerm „spun ceea ce fac și fac ceea ce spun”.

Nu în ultimul rând, din moștenirea de familie face parte și responsabilitatea socială a activității laboratorului. Astfel, compania angajează persoane cu handicap (10% din forța de muncă), organizează acțiuni caritabile (100% din profiturile obținute din vânzarea cremelor de mâini sunt folosite pentru proiecte sociale) și de îngrijire pentru persoanele în vârstă (cu implicarea directă a personalului companiei în aceste proiecte).

MISIUNE:

Grație relației sale strânse cu medici dermatologi, farmacisti si consumatori, MartiDerm oferă soluții cu formule inovatoare și eficiente pentru îngrijirea pielii.

VIZIUNE:

MartiDerm își propune să își mențină întotdeauna poziția de lider în producția cosmeticelor dermatologice și să fie alegerea numărul 1 pentru dermatologi, farmacisti si consumatori.

VALORI:

MartiDerm păstrează valorile fondatorului său: rigurozitatea, eficacitatea și calitatea în formularea și producția cosmeticelor sale, precum și transparența în comunicarea calităților și a efectelor acestora.

Compania MartiDerm este certificată UNE-EN ISO 22716:2007.

Acest standard precizează bunele practici de fabricație pentru produsele cosmetice stabilite de Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO), cu scopul de a garanta cea mai bună calitate posibilă în domeniul produselor cosmetice la nivel mondial.

Standardul se aplică în mod specific companiilor care produc cosmetice și presupune utilizarea de către acestea a unor sisteme de calitate folosite inițial în industria farmaceutică. Aceste sisteme vizează toate procesele de producție, fabricile, furnizorii de materii prime și ambalaje, controlul calității, gestionarea deșeurilor, depozitarea produselor, și distribuția acestora și modul de gestionare a reclamațiilor.

MartiDerm, cu cooperarea întregului personal, a adoptat rapid toate procedurile standardului ISO 22716, lucru care confirmă preocuparea continuă a companiei pentru calitatea produselor sale și siguranța consumatorilor săi.